Vítězná série pokračuje

SK Sokol Brozany - TJ Krupka 4:0 (1:0)
11. kolo | DIVIZE sk. B | -pk-

Los jedenáctého kola divizní skupiny B svedl dva celky ze severu Čech. Do Brozan zavítali hosté z Krupky, což je nováček letošního ročníku.

Od první minuty byla vidět chuť našich hráčů, co nejdříve skórovat a v první dvacetiminutovce jsme měli brankové příležitosti. Obě však spálil Potočný. První změna skóre nastala ve 23. minutě, když přízemní střelou prostřelil brankáře hostí Prokeše Benda – 1:0. Soupeři jsme nadále vnucovali svoji hru a dařilo se nám to. Většinu prvního poločasu jsme se pohybovali na půlce hostí, ale buď se nám nedařila koncovka nebo finální přihrávka.

Trenérské duo Bičovský – Calta v kabině hráče nabádalo, aby ještě zvýšili obrátky a dostali hosty pod ještě větší tlak. Hráči si slova vzali k srdci a dvěmi slepenými brankami hned v úvodu navýšili skóre na 3:0. Nejdříve se ve 47. minutě prosadil Honza Franc a za minutu Ivan Šollar. V hlavách hráčů na pár okamžiků bylo uspokojení z průběžného výsledku a hosté mohli korigovat. Mohutný útočník Krupky Victorien Djedje však nadvakrát nepopálil Libora Vacha, který zejména při druhé střele vytáhl zákrok snů. Po šanci hostí se znovu rozeběhly motory brozanské „mašiny“. Mohli jsme přidat ještě další branky, ale hostující brankář byl proti, když postupně likvidoval šance Bendy, tvrdou střelu Cibulky a další. Konečné skóre utkání uzavřel krásnou trefou Roman Potočný, když lobem přehodil Prokeše a míč zapadl do šibenice branky – 4:0.
Vystřídavší hráči mohli v poslední desetiminutovce změnit skóre na světelné tabuli. Na přímý volný kop Francka Gnahouie si naskočil Maroš Klimpl, ale svůj hlavičkový pokus neusměrnil mezi brankovou konstrukci.

V dalším utkání zajíždíme na hřiště agilního mužstva SK Kladno a doufáme, že z venku přivezeme další body…

Hodnocení článku: 
Average: 4.8 (4 votes)
Branky: 
23. Benda, 47. Franc, 48. Šollar, 79. Potočný
ŽK: 
3:2
Rozhodčí: 
Štefan – Hádek, Krupka
Diváci: 
150
Sestava: 

Vacho – Bittengel, Tupý, Uka, Vacek – Franc, Cibulka (83. Gnahoui), Šollar (74. Klimpl), Marič (68. Kühn, 78. Henzl) – Potočný, Benda

VIDEO

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

20. 5. 2015 | A - tým
„A“ tým zase konečně zabral! Na hřišti zachraňující se...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Šňůra na krk
Cena:
60 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER