„A“ tým čeká dlouhá soutěž, ČFL má nově 20 účastníků

Autor: -lap-; -sk-

Překvapení připravila Sportovně technická komise – Řídící komise Čechy účastníkům losovacího aktivu, který proběhl minulý týden v Praze. Třetí nejvyšší fotbalovou soutěž, tedy ČFL, bude hrát namísto osmnácti účastníků rovná dvacítka celků.

Soutěž bude samozřejmě ještě náročnější...
Ján Kudlička, manažer

STK ŘKČ na oficiálních stránkách přiznala pochybení při kontrole členství hráčů v období od 1. 3. 2015 do 31. 3. 2015. Dodatečně byl zjištěn neoprávněný start hráče v ČFL (Meteor Praha – Pikous Matěj), který nastoupil v pěti soutěžních utkáních a nebyl členem FAČR. STK ŘKČ provedla kontumaci utkání, ve kterých k neoprávněnému startu došlo a případ předala k dořešení DK ŘKČ.

STK ŘKČ rozhodla, že vzhledem k zachování regulérnosti ročníku 2014 – 2015 v ČFL bude 15. místo konečné tabulky nesestupové a ročník 2015/16 bude rozšířen o jedno mužstvo z nižší soutěže na počet 20 mužstev v ČFL.

Mezi třetiligisty je poprvé i naše mužstvo. „Byli jsme překvapení. Soutěž bude samozřejmě ještě náročnější, budou tam vložená kola, o něco se to prodraží, ale nezbývá nám nic jiného, než to akceptovat. Co jiného můžeme dělat?" pokrčil rameny manažer Ján Kudlička.

Historicky poprvé si o třetiligové body zahrajeme už v neděli 9. srpna, kdy přivítáme Písek, který se zachránil v ČFL až v posledním kole.

Účastníci ČFL: MFK Chrudim, SK Zápy, SK Benešov, FK Tachov (postup), FK Králův Dvůr, Loko Vltavín, SK Sokol Brozany (postup), FC MAS Táborsko B (postup), FK Baník Most 1909 (sestup), SK Převýšov, FK Kolín (sestup), FK Viktoria Žižkov (nedostal licenci), SK Viktorie Jirny, FC Písek, TJ Jiskra Domažlice, FK Dobrovice (postup), FK TJ Štěchovice, Sportovní klub Union 2013, FK Čáslav, SK Benátky nad Jizerou (postup).

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

PODOBNÉ ČLÁNKY

15. 6. 2015 | A - tým
Navlékli si červená vítězná trička, vykouřili postupové...
15. 6. 2015 | A - tým
Vítězem Divize skupiny B ročníku 2014/2015 se stalo naše...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Hrnek 90 let
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER