Utkání s Vltavínem rozhodly až penalty

SK Sokol Brozany - Loko Vltavín 0:1 NP (5:6)
31. kolo | ČFL | -lap-; -sk-

První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém začali mít navrch hosté.
Ján Kudlička, manažer

Proti pátému celku ČFL jsme sice podali srdnatý výkon, ale nakonec jsme získali jen bod za bezbrankovou remízu. V penaltovém rozstřelu byli totiž úspěšnější hosté.

Kaňkou na utkání, které pro žádný z týmů nic neřešilo, bylo zranění Láncze z „Lokády" v 38. minutě, kdy byl nedovoleně zastaven Francem. Poté došlo na hrací ploše dokonce ke strkanici a pořadatelé měli dost práce, aby situaci uklidnili. Ve druhé části hosté stupňovali tlak, překonat Lipše se jim však nepodařilo. Až v penaltovém rozstřelu, kdy byli úspěšnější v poměru 6:5.

„První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém začali mít navrch hosté. Muselo se projevit, že my s úzkým kádrem trénujeme dvakrát týdně, zatímco soupeř má fyzických sil mnohem víc. Několika velmi dobrými zákroky nás podržel gólman Lipš. Bohužel jsme pak nezvládli penalty. Oproti předchozímu zápasu byl přístup našich hráčů mnohem lepší," poznamenal manažer týmu Ján Kudlička, který se zmínil i o zranění hostujícího hráče.

„To byl hodně nešťastný okamžik. Stalo se to před naší lavičkou, Honza Franc šel do souboje, ale trefil stojnou nohu protihráče a byla z toho zlomenina. Všechny nás to mrzí, snad to pro zraněného dobře dopadne. Byla tam pak i nějaká strkanice, ale urovnalo se to a zápas pokračoval."

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
ŽK: 
2:2
Rozhodčí: 
Cupl
Diváci: 
123
Sestava: 

Lipš - Malina, Cibulka, Pikl, Pokrovskij - Golovko, Pelikán, Franc (77. Uka), Kučera (71. Nehoda) - Šollar, Benda

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

12. 6. 2019 | A - tým
Selhali jsme v individualitách...Tomáš Bubeníček, SK Sokol...
26. 10. 2015 | A - tým
Nelehký zápas čekal naše mužstvo na hřišti lídra ČFL....

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Minidres
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER