Na těsnou výhru jsme se nadřeli

SK Sokol Brozany - FK Meteor Praha VIII 2:1 (1:1)
14. kolo | DIVIZE | Autor: Deník.cz

Bylo to spíš šťastné vítězství
Ján Kudlička, manažer

V úvodních minutách to vypadalo na snadné vítězství, v dalším průběhu jsme ale museli o body s pražským Meteorem tvrdě bojovat. Nakonec jsme je ale získali a udrželi se tak na druhé příčce skupiny za Polabanem Nymburk.

„Začátek byl jako z partesu. Měli jsme tlak, šance, trefili břevno, mohli jsme dát tři góly a byl by klid. Jenže to se nestalo. Sice jsme se jednou trefili, ovšem po gólu jsme přestali. Hosté vystřídali kanonýra Fíčka, což jim podle mě prospělo. Měli mladé, běhavé kluky, kteří se na tom těžkém terénu lépe pohybovali," všiml si manažer týmu Ján Kudlička.

V úvodu měli Pražané z našeho celku obavy. „Když zjistili, že i oni mají šanci, tak se rozehráli. Chvílemi měli i navrch. Naštěstí se nám podařilo krátce před koncem rozhodnout. Bylo to spíš šťastné vítězství," přiznal Kudlička.

Ten vyhlíží konec podzimní části. „Už aby to bylo. Teď jedeme do Velvar, které uhrály remízu v Českém Brodu. My budeme chtít zakončit první část bez porážky v normální hrací době," prozradil cíle Ján Kudlička.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
20. Studecký, 79. Šollar – 45. Minárčik
ŽK: 
2:2
Rozhodčí: 
Nehasil
Diváci: 
110
Sestava: 

Lipš – Franc, Dunderovič, Cibulka, Bubeníček – Marič (90. Bittengel), Zadina, Studecký, Šollar – Benda (84. Hajro), Walter (73. Hajdarevič)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

13. 6. 2017 | A - tým
Naše vítězství bylo zasloužené...Ján Kudlička,...
3. 8. 2015 | A - tým
Duel s Meteorem měl být poslední přípravou před startem...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER