Vysoká prohra s Hradcem Králové

SK Sokol Brozany - FC Hradec Králové B 0:4 (0:3)
8. kolo | Fortuna ČFL | Autor: fotbalunas.cz, -sk-

Béčko Votroků přijelo k utkání do Brozan. Hostující fotbalisté potvrdili roli favorita a utkání ovládli.

Domácím úvod utkání vůbec nevyšel a hosté je zcela jasně přehrávali. Bylo pouze otázkou času, kdy se Votroci ujmou vedení. Stalo se tak v 10. minutě, Samko přihrál Procházkovi, který vyslal další pas, který uklidil pohodlně do branky Dominik Bičiště. Hosté nadále diktovali tempo hry a drželi balón na svých kopačkách. Ve 20. minutě se před domácím vápnem uvolnil Denny Samko a odhodlal se ke střele. Z jeho levé nohy vyšla krásná střela, která se zastavila až v šibenici domácí branky, 2:0. Další pohroma pro domácí přišla hned ve 22. minutě. Na centr Doležala si naběhl Jan Mahr a hlavičkou zvýšil na 3:0 pro hráče Hradce Králové. Další minuty poločasu už se odehrávaly bez větších možností. O výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto a hradečtí v útočné aktivitě polevili.

Domácí sympaticky zápas nezabalili a snažili se skóre zkorigovat. Všechny jejich útočné snahy ale zachytávala soustředěná hostující obrana s brankářem Brátem. Postupem času hradečtí opět zařadili vyšší rychlostní stupeň, na což domácí nestačili. Výsledkem byl pokutový kop za faul brankáře Němce na Locknera v 68. minutě. Míč si na penaltový puntík postavil Dominik Bičiště a svou druhou brankou v utkání zvýšil stav zápasu na konečných 4:0 ve prospěch béčka Hradce Králové. Domácí Brozany jsou na posledním místě tabulky se třemi body a s nejslabší ofenzivou v soutěži, když vstřelili pouze sedm branek

"Z naší strany to bylo nepovedené utkání, kdy Hradec vyřešil výborně první brejkovou situaci, pak se hezky z dálky trefili a my už jsme nebyli schopni se zvednou a vrátit se do zápasu. Nezbývá nám nic jiného, než se dobře připravit na Chlumec a přivézt body z venku", zhodnotil utkání Michal Obrtlík.

"Dnes se nám podařilo výborně vstoupit do zápasu. Byli jsme aktivní, nebezpeční a hlavně efektivní. V rozmezí necelé čtvrthodiny jsme dali tři branky, a o našem vítězství tak bylo prakticky rozhodnuto po dvaceti minutách. Domácí nás trochu zlobili jen v úvodu druhého poločasu, ale brzy jsme opět zápas převzali do vlastních rukou a přidali čtvrtou branku. Vysoké vítězství a bodový zisk jsou pro nás odměnou za kolektivní výkon. Všichni hráči zápas odjezdili po zadku a naše výhra je tak jednoznačně zasloužená", prozradil po utkání trenér Hradce Králové Karel Krejčík.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
10. Bičiště Dominik, 20. Samko Denny, 22. Mahr Jan, 68. Bičiště Dominik (pen.)
ŽK: 
4:2
Rozhodčí: 
Severýn - Ulrich, Starý
Diváci: 
269
Sestava: 

Němec – Hovsepyan, Obrtlík, Aljinovic, Bories Peréz (67. Turek), Hruštinec, Pavlíček (77. Walter), Cibulka (86. Chukwuma), Hloušek (46. Mešič), Bubeníček, Výborný (29. Jakš)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

17. 8. 2021 | A - tým
Po čtvrt hodině jsme byli na ručníkJiří Šmidrkal, asistent...
14. 10. 2020 | A - tým
Zrovna když jsme se rozjeli, tak nám stopnou soutěž...Jiří...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Minidres
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER