Pátá výhra v řadě! Tentokrát to odnesla juniorka Teplic...

SK Sokol Brozany - FK Teplice "B" 3:1 (0:1)
29. kolo | DIVIZE sk. B | -pk-

Ve 29. Kole divizní skupiny B jsme přivítali teplickou rezervu a po těžkém boji jsme nakonec zvítězili 3:1. K vidění byl velmi pěkný fotbal. Obě mužstva na trvale zkrápěném hřišti předváděla kvalitní kombinační hru, což mělo odezvu od fanoušků, kteří dokázali ocenit předvedené výkony obou mužstev.

Od první minuty to byla jízda nahoru – dolů. Brankové příležitosti byly k vidění na obou stranách. Do kabin šli hosté s jednobrankovým vedením, když jednu z vytvořených šancí proměnili. Střelu Ivaska z malého vápna nedokázal Kudrna zkrotit a tak jsme od 21. minuty prohrávali. Naše snahy o vstřelení branky byly enormní, ale vytvořené příležitosti zlikvidoval výborně chytající Lipš nebo chyběla přesnost v zakončení.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem otočit stav utkání a teplické mladíky udolat. Vehementní a urputná snaha se nám vyplatila. V 58. minutě utekl po pravé straně Antonín Kühn. Nahrál nabíhajícímu Martinovi Maškovi, který zavedl míč do pokutového území a tvrdou ranou z úhlu prostřelil teplického brankáře - 1 : 1. O sedm minut později jsme se dostali do vedení, když z dvaceti metrů napřáhl Jiří Vacek. Na jeho dělovku neměl Lipš nárok – 2:1. Konečný výsledek ještě upravil v 88. minutě znovu Martin Mašek. Centr z levé strany nezištně vrátil před branku Radek Divecký, kde již stačilo doklepnutí do prázdné branky. Doufáme, že naši sérii prodloužíme a z Přední Kopaniny přivezeme další tři body…

Branka: 58. a 88. Mašek, 65. Vacek - 21. Ivasko
ŽK: 3:1
ČK: ---
Rozhodčí: Haltuf
Diváci: 140
       
Sestava: Kudrna – Hora, Tupý, Pešula, Janda – Antonín Kühn (89. Tomáš Lédl), Kopecký, Havrda, Vacek – František Mašanský (18. Mašek), Ahmed (76. Divecký)

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

CD s oficiální hymnou
Cena:
50 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER