Domácí utkání s Motorletem je zvládli

SK Sokol Brozany - FK Motorlet Praha 1:0 (0:0)
17. kolo | DIVIZE sk. B | -sk-, -lap-

Úvodu jara jsme se sice obávali, ale zatím ho náš A tým zvládá na jedničku. Do tabulky jsme si připsali další tři body, když jsme v litoměřickém azylu porazili Motorlet 1:0 a navázali tak na výhru v Českém Brodu.

Počasí i terén fotbalu nenahrávalo...
Ján Kudlička, manažer

Větrné počasí se výraznou měrou podepsalo na kvalitě hry. „Je fakt, že počasí i terén, i když nám Litoměřičtí vyšli vstříc, fotbalu nenahrávalo. V prvním poločase byla hra hodně rozháraná. Na obou stranách nechyběla bojovnost, ovšem příliš nebezpečných šancí k vidění nebylo,“ poznamenal manažer týmu Ján Kudlička.

V pauze naše mužstvo doznalo značných obměn, když trenér Němec vystřídal tři hráče… „Naše hra se o něco zvedla, měli jsme i převahu a vytvořili si nějaké pološance. Soupeř spoléhal spíš na brejky. Když už se zdálo, že se budeme muset spokojit s bodem, který bychom možná i brali, přišla poslední minuta a nám se po centru do malého vápna podařilo dotlačit míč do sítě.“

Díky šesti získaným bodům ze dvou zápasů si náš A tým v tabulce polepšil, ale vyhráno zdaleka nemáme. „Teď jedeme na první Vyšehrad, kde jsme snad sedm let neuspěli, no a pak máme první Louňovice, takže los není nejlehčí. Pokud uhrajeme nějaké body, bude to skvělé,“ dodal Ján Kudlička.

Hodnocení článku: 
Average: 4.3 (3 votes)
Branky: 
90. Charles Uka
ČK: 
Podvín (Motorlet)
Rozhodčí: 
Nehasil - Baum, Berka
Diváci: 
100
Sestava: 

Vacho – Tupý (46. A. Kühn), Džuban, Pešula, Bittengel – Cibulka (46. Vacek), Zadina, Uka, Franc – Gnahoui (46. Sýkora), Benda (75. Ahmed)

VIDEO

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

23. 3. 2015 | A - tým
Ani ve třetím jarním utkání nedokázal náš A tým vyhrát za...
26. 8. 2014 | A - tým
Premiéra na novém trávníku našemu A mužstvu vyšla na...
20. 8. 2013 | A - tým
Začátek soutěže není podle našich představ... Ani ve...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Hrnek 90 let
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER