Šmidrkal: Děláme stále ty stejné chyby

FK Ústí nad Labem - SK Sokol Brozany 4:0 (2:0)
Autor: Litoměřický Deník; -sk-

Fotbalisté Brozan prohráli v přípravném duelu v Modré u Děčína s druholigovým Ústím nad Labem. Trenér Jiří Šmidrkal sice kvitoval, že výkon už byl o něco lepší, mrzely ho ale chyby v defenzivě, které dělá Sokol pořád dokola.

„Na to, že jsme hráli poprvé na přírodní trávě a ne na umělce to od nás byl docela solidní výkon. Už to mělo hlavu a patu, ale vzadu jsme zase udělali ty stejné chyby, co pokaždé,“ štvalo brozanského kormidelníka. „Defacto tři ze čtyř branek jsme si dali sami,“ mrzelo ho. „Samozřejmě Ústí bylo jako favorit lepší, místy nás přehrávalo, ale krom těch chyb to od nás nebyl úplně zlý výkon,“ dodal.

Už v 7. minutě otevřel skóre ústecký Miskovič, v polovině první půle se prosadil také Lukáš Matějka. Po změně stran na něj navázali další dvě ofenzivní esa, zahraniční akvizice Bassey a Dramé.

„Pro nás utkání splnilo účel, byla to dobrá příprava, kluci si zaběhali,“ ocenil nakonec Šmidrkal. Přesto ho do startu jara čeká spousta práce. V Brozanech se totiž neustále točí nové tváře a sestava tak rozhodně není hotová.

To ústecký trenér Aleš Křeček už finalizuje složení základní jedenáctky, duel proti Brozanům byl pro jeho družinu předposledním v přípravě. „Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, dali jsme čtyři góly, další šance jsme ještě zahodili. Po náročném soustředění jsem ale s prací hráčů spokojený,“ hodnotil ústecký kouč.

Brozany před sebou mají poslední přípravný duel, v sobotu doma přivítají od 11 hodin Arsenal Česká Lípa.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
7. Miskovič, 26. Matějka, 56. Bassey, 63. Drame
Sestava: 

Lipš (Víšek) – Šimeček, Obrtlík (Stružinský), Richter, Studecký ,Walter (Tomy) – Kim, Kolařík, Gebert (Hruštinec), Petr (Hloušek) – Tichý (Výborný)

PODOBNÉ ČLÁNKY

6. 3. 2020 | A - tým
Před startem jarní části sezony prošel A tým výraznou...
1. 2. 2020 | A - tým
Vedení klubu dnes v dopoledních hodinách ukončilo...
23. 1. 2020 | A - tým
Někdo překvapil, jiný naopak zklamal, ale nemá cenu dělat...
14. 1. 2020 | A - tým
Ještě tak pět nebo šest lidí přijde, které budeme zkoušet...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Minidres
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER