Šest branek na úvod přípravy

SK Sokol Brozany - TJ Oldřichov 6:0 (1:0)
Přípravné utkání | Autor: Václav Beneš

Se začátkem nového roku končí pro většinu fotbalistů čas odpočinku a na řadu přichází doba tvrdé a absolutní většinou hráčů nenáviděné zimní přípravy na odvetnou část profesionálních i amatérských fotbalových soutěží. Ještě než dojde na jarní zápasy je potřeba nabrat fyzické síly a během přípravných duelů do týmu zapracovat případné posily. K prvnímu z nich si pozval třetiligový Sokol Brozany na svou umělou trávu po podzimu třináctý celek Krajského přeboru, kterým je TJ Oldřichov. Domácí vstupují do zápasu lépe a poměrně brzy se ujímají těsného vedení. Po přestávce se jim začíná střelecky dařit a přidávají dalších pět přesných zásahů. Dvě branky zaznamenal Jakub Sláma.

Brozanští vstupují do zápasu v roli jasného favorita, ale hosté předvádějí bojovný výkon, kterým jim znepříjemňují kombinaci po celém hřišti. V 18. minutě se prosazuje Sláma a domácí se přece jen ujímají těsného vedení. Další branku se jim přidat nedaří. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:0.

Ve 48. minutě si bere slovo znovu aktivní Sláma, jenž přidává svou druhou branku v tomto zápase. V 68. minutě se zapisuje mezi úspěšné střelce Jindráček a zdá se, že je rozhodnuto. V 74. minutě se trefuje kanonýr Chukwuma. V 83. minutě přidává pátý přesný zásah Studecký. V 85. minutě dává výsledku konečnou podobu Šup. Sokol si tak připisuje v úvodním přípravném utkání první jasnou výhru.

 

Hodnocení článku: 
Average: 3.7 (3 votes)
Branky: 
18. Sláma, 48. Sláma, 68. Jindráček, 74. Chukwuma, 83. Studecký, 85. Šup
Sestava: 

Havránek – Baftijar, Bechyně, Maigini, Pardubský – Krátký (46. Šup), Gebert (46. Studecký), Výborný, Jindráček, Sláma – Chukwuma

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

CD s oficiální hymnou
Cena:
50 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER