Dělba bodů se Zápy

SK Sokol Brozany - SK Zápy 1:1 (0:1)
11. kolo | Fortuna ČFL B | Autor: -tb-

V prvním z posledních tří domácích utkání tohoto roku jsme přivítali v Brozanech dlouholetého účastníka ČFL SK Zápy. V první třetině hry jsme se nemohli dostat do tempa a soupeř plný sil se díky získávání odražených míčů dostával více do hry.

První šanci jsme si i přes to vytvořili my. Střela od Dominika Šupa ale skončila pouze v rukavicích hostujícího brankáře. Neuběhla ještě ani polovina prvního poločasu a jeden z několika marných pokusů soupeře i tak přinesl ovoce. Na hranici vápna se šikovně prosmýkl kolem naší obrany jeden z hostujících útočníků a svým pádem rozhodl o penaltovém kopu mířícím na naši branku. Tu následně proměnil ve 21. minutě kapitán hostů Duben. Po obdržené brance se naše mužstvo probudilo, začali jsme vyhrávat osobní souboje a tlačit se více k brance soupeře. Gól jsme však do poločasu neviděli a šli do kabin za stavu 0:1.

Druhý poločas byl už v jiném měřítku. Soupeře jsme skoro nepustili blíže než za kruh a touha po vyrovnání nás hnala kupředu. Odměna za snahu přišla v 52. minutě, kdy krásnou kombinací u rohového praporku, nechal za zády všechny obránce Dominik Šup a prostřelil na přední tyči zápského Vejmolu. Po vyrovnání se náš výkon ještě o něco zlepšil a tlak se ještě navyšoval. Tato převaha ubírala soupeři sil, což nám umožnilo dostávat se blíž a blíž k jejich brance. Možnost vyrovnat ale přišla až v závěru, a to hned dvakrát. Poprvé se dostal do vápna Petr Výborný, který po ataku hostujícího obránce nedokázal zamířit přesně. Na podruhé napřáhl před otevřenou bránou Jakub Hruštinec, ale ani ten bohužel neodměnil naši snahu vítěznou brankou. I přes solidní výkon se, pro nechycený začátek utkání, dělí body na obě strany.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
52. Šup – 21. Duben (pen.)
ŽK: 
4:2
Rozhodčí: 
Karel Hanousek – Eduard Pekař, Josef Šůma
Diváci: 
240
Sestava: 

Havránek – Krátký, Bechyně, Hasil, Strada, Hruštinec, Sláma (33. Schettl), Soungole, Výborný, Šup, Jindráček (90+1. Kasse)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

14. 6. 2023 | A - tým
Fotbalisté Brozan oblékli svého trenéra Jiřího Němce do...
28. 5. 2023 | A - tým
Celé utkání jsme byli lepší, jen jsme neproměnili další...
15. 5. 2023 | A - tým
Šlo o vyrovnané a bojovné utkání, asi to nebylo moc ke...
3. 5. 2023 | A - tým
Bylo celkem vyrovnané utkání, akorát my jsme naše šance...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER