Tři body z Mladé Boleslavi

FK Mladá Boleslav B - SK Sokol Brozany 0:2 (0:1)
6. kolo | Fortuna ČFL B | Autor: -tb-

Byli jsme lepší, domácí neměli skoro nic.
Jiří Šmidrkal, asistent trenéra

Do utkání s rezervou Mladé Boleslavi vstoupili brozanští ve vysokém tempu. Od začátku byla vidět touha po vítězství a poctivá práce celého týmu, která se následně vyplatila.

Už v probíhající 16. minutě poprvé otevřel skóre Marek Strada, a to krásnou střelou na zadní tyč. Tlak Brozan gólem neopadl a přidat další branku mohl následně jak Martin Jindráček, kdy po úniku urostlým domácím stoperům trefil pouze tyč, tak i Karel Hasil, který po rohovém kopu minul hlavičkou horní tyč branky. Od 25. minuty se hra vyrovnala a zahrozit se pokusili párkrát i domácí. Jejich pokusy však úspěch nepřinesly. Stav prvního poločasu tak skončil 0:1.

Druhý poločas začal ve stejném tempu. Oba celky zůstaly u své taktiky, a to se opět vyplatilo Brozanům. Po necelých šesti minutách druhého poločasu Martin Jindráček skvěle využil chyby domácího brankáře a v 51. minutě našel lépe postaveného Petra Výborného, který zamířil přesně. Po druhém gólu postupně tempo zápasu klesalo a o slovo se přihlásili i domácí. Ti v závěru hned dvakrát ohrozili Havránkovu branku. Ten však nedovolil mladoboleslavským ani snížit a svým čistým kontem uzavřel utkání stavem 0:2 a třemi body pro Sokol.

„Byli jsme lepší, domácí neměli skoro nic, na druhou stranu v 90. minutě měli dvě tutovky," řekl asistent trenéra vítězů Jiří Šmidrkal. „Nevím, čím to je, že venku hrajeme lépe než doma. Máme úzký kádr, nějaká zranění, někdo odešel, teď nás čekají dva těžké zápasy, Žižkov a Ústí, tam se bude lámat chleba."

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
16. Strada, 51. Výborný
ŽK: 
1:1
Rozhodčí: 
Lerch Ondřej - Guntiš Patrik, Ježek Ondřej
Diváci: 
100
Sestava: 

Havránek - Hasil, Bechyně, Hruštinec, Strada, Krátký, Soungole, Výborný (88. Miskovič), Schettl, Šup (90. Sláma), Jindráček (77. Kasse)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

14. 6. 2023 | A - tým
Fotbalisté Brozan oblékli svého trenéra Jiřího Němce do...
28. 5. 2023 | A - tým
Celé utkání jsme byli lepší, jen jsme neproměnili další...
15. 5. 2023 | A - tým
Šlo o vyrovnané a bojovné utkání, asi to nebylo moc ke...
3. 5. 2023 | A - tým
Bylo celkem vyrovnané utkání, akorát my jsme naše šance...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER