Brozany zahájily zimní přípravu

Autor: -sk-

Fotbalisté Brozan se vrátili po zimní přestávce na trávník a začali se připravovat na jarní část sezony v ČFL. Tým pod vedením Jiřího Němce a Petra Vrabce absolvuje přípravu v domácích podmínkách, kde má k dispozici umělou trávu i halu.

Brozany skončily podzimní část na sedmém místě tabulky s 23 body, pouze o skóre za šestým Jabloncem B. Cílem pro jaro je udržet si pozici v horní polovině tabulky a pokusit se přiblížit k jejímu čelu.

V rámci zimní přípravy odehrají Brozany na své umělé trávě šest přípravných utkání. První z nich je naplánováno na 13. ledna proti Litoměřicku. Dalšími soupeři budou FK Neratovice, SK Slavia Praha B, SK Brná, FK Dukla Praha B. Generální zkouškou před startem jara pak bude utkání s Povltavskou fotbalovou akademií, které se uskuteční 25. února. První soutěžní zápas jara čeká Brozany 2. března na půdě Arsenalu Česká Lípa.

Asistent trenéra Petr Vrabec se těší na zimní přípravu a věří, že tým bude dobře připraven na jarní boje. “Máme kvalitní kádr ve kterém panuje dobrá atmosféra. Zimní příprava je důležitá pro získání optimální fyzické i herní kondice. Chceme hrát aktivní a útočný fotbal, který bude bavit nás i naše fanoušky. Věřím, že na jaře budeme úspěšní a potvrdíme naši kvalitu v ČFL,” řekl Vrabec.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Hrnek 90 let
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER