B tým prohrál doma potřetí v řadě

SK Sokol Brozany B - FK Havraň 1:2 (0:0)
18. kolo | I. B třída | SK Sokol Brozany B - FK Havraň

Po vydřených třech bodech z venku chtěla naše rezerva navázat na úspěch domácí výhrou s Havraní, která v jarní části sezony ještě neokusila porážku.

První poločas nenabídl z obou stran mnoho, hrálo se převážně ve středu hřišti a kombinace vázla. Do šancí se dostali jen naši hosté. První z nich nevyužil Gärtner, který se po chybě domácí obrany řítil sám na branku a byl zastaven Lédlem jen za cenu faulu. Při další šanci zvonila branková konstrukce po střele hostujícího Nováka. Do přestávky jsme se tedy gólu nedočkali a skóre tak bylo 0:0.

Ve druhém poločase byl aktivnější náš soupeř, což vedlo v 60. minutě ke vstřelení branky v jeho prospěch. Skorupa zůstal při rohovém kopu trestuhodně neobsazen a hlavou poslal míč do protipohybu brozanského brankáře. V 75. minutě vystřelili hosté na branku, Brožík míč jen vyrazil a následně prohrál souboj s dorážejícím soupeřem. Branka sice nebyla pro postavení mimo hru uznána, domácí brankář si ale ze souboje odnesl zranění ramene. O pár okamžiků později zahrávali havraňští autové vhazování. Míč se dostal do našeho pokutového území, kde se ho zmocnil hostující Hortig, na jehož střelu z bezprostřední blízkosti nemohl Brožík reagovat. V 85. minutě vystřídal zraněného gólmana jinak nechytající Richtr. Na toho se po chvíli řítil havraňský Sedlecký. Podařilo se mu Richtra přelobovat, branku však netrefil. V samotném závěru byl v náš prospěch nařízen pokutový kop, ze kterého Uka snížil na 1:2. Další domácí prohru jsme však již odvrátit nedokázali.

Branky: 90. Uka z PK
Rozhodčí: Teska
Diváci: 40
       
Sestava: Brožík (85. Richtr) – Lédl P. (46. Pospíchal), Quaiser, Vaněk, Uka - Goumbi, Horna L., Manda (70. Bovška), Lédl T.– Kalous, Bauer

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER