Rezerva si připsala první jarní výhru

Sokol Obrnice - SK Sokol Brozany B 1:2 (1:1)
17. kolo | I. B třída | -pl-

V 17. kole I. B třídy zajížděla naše rezerva do Obrnic, kde chtěla oplatit domácím podzimní porážku. K tomuto cíli vykročila zdárně, když se již v 7. minutě utkání dostal míč do shluku hráčů v pokutovém území domácích, kde se nejlépe zorientoval Štekl, který nedal brankáři šanci - 0:1. Nicméně radost našim borcům nevydržela dlouho. O dvě minuty později byl po zákroku Horny nařízen pokutový kop, jenž byl domácím kapitánem s přehledem proměněn - 1:1. Po dramatickém začátku se na úzkém a nerovném hřišti začal hrát nakopávaný fotbal, který nemohl lahodit oku diváka. Domácí mohli jít několikrát do vedení, své šance však nevyužili. První poločas tak skončil smírně.

Druhý poločas přinesl marné snahy o kombinaci po zemi, stále se tedy hrálo převážně ve vzduchu. Obrničtí měli územní převahu, do velkých šancí je ale nepouštěl výborně hrající stoper Uka. Oba celky chtěly zvrátit utkání na svou stranu a hřiště mnohdy plálo emocemi, které musel rozhodčí krotit žlutými kartami. Čtvrt hodiny do konce zahodili domácí velkou příležitost, když po malé domů zahrávali nepřímý kop v našem pokutovém území. Toto zaváhání bylo potrestáno v 83. minutě, kdy po nezištné přihrávce Horny podstřelil brankáře Kalous a upravil tak skóre na konečných 1:2 pro Brozany.

Branky: 7. Štekl, 83. Kalous
Rozhodčí: Zítko
Diváci: 50

Sestava: Brožík – Lédl P., Pospíchal, Uka, Richtr (75. Lédl T.) – Bouška, Goumbi, Horna L., Manda – Štekl (46. Kalous), Bauer

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Kšiltovka 90 let
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER