Na tradičním turnaji Štěpán Cup jasně dominovalo „B“ mužstvo

Štěpán Cup 2011 | -mr- |

Již po několikáté se 26. prosince v brozanské sportovní hale sešli fotbalisté, aby změřily své síly v sálové kopané. Jako každý rok se zde představilo osm týmů, které se utkali ve dvou skupinách o postup do semifinále.

Pro skupinu A určil los týmy staré gardy Brozan, Lukavce, 1. FC Stráň a CSKA. Ve skupině B svedly bitvy o postup týmy „B“ mužstva Brozan, Kanonýrů, Doksan a brozanského dorostu. Zaslouženými semifinalisty těchto skupin byli Kanonýři (6b.), Brozany B (7b.), CSKA (6b.) a Lukavec (9b.). V prvním semifinálovém utkání proti sobě nastoupily celky Kanonýrů a Lukavce. Kanonýři po výhře 5:2 zaslouženě postoupili do finále, kde podruhé v turnaji narazili na B tým Brozan, který ve druhém semifinále nedal šanci CSKA (4:0). Finálovému zápasu samozřejmě předcházel zápas poražených semifinalistů, ve kterém se radovali hráči Lukavce, kteří zvítězili nad CSKA těsným rozdílem 3:2.

Finálový zápas byl jasnou záležitostí domácího B mužstva, které nedalo Kanonýrům sebemenší šanci a zvítězilo 5:1. Nejlepším hráčem celého turnaje byl vyhlášen Marek Richter (Brozany B), mezi brankáři si ocenění odnesl Lukáš Tuzar (Brozany B).

Semifinále:
Kanonýři - Lukavec 5:2
Brozany B - CSKA 4:0    

o 3. místo:
CSKA - Lukavec 2:3

Finále:
Brozany B - Kanonýři 5:1

Celkové pořadí:
1. Brozany B
2. Kanonýři
3. Lukavec
4. CSKA
5. Brozany - stará garda
6. Brozany - dorost
7. Doksany
8. 1. FC Stráň

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER