Dorost se vrátil z Duchcova bez bodů

FK Duchcov - SK Sokol Brozany 4:0 (1:0)
1. kolo | I. třída skupina A | -sk-

Někteří hráči hráli hluboko pod své možnosti...
Jan Kunert, trenér

K utkání jsme odjížděli jen s 11 lidmi, a to z důvodu stále ještě probíhajících dovolených… I přesto jsme byli první, kdo prověřil obranu soupeře. Ovšem také jsme byli první, kdo v tomto zápase inkasoval. Již v 9. minutě jsme nezachytili křižnou přihrávku domácích a bylo zle - 1:0. Do poločasu jsme se snažili vyrovnat, ale šance, které jsme si vypracovali, ani v jednom případě brankou neskončily.

O osudu utkání rozhodla  50. Minuta. Nebyli jsme důrazní před naším pokutovým územím a domácí toho využili nádhernou střelou do šibenice - 2:0.
O 6 minut později bylo ještě hůře. S chutí hrající domácí vybojovali na polovině hřiště v souboji s jedním z našich stoperů míč a upalovali sami na branku. Bohužel pro nás se hráč domácích v koncovce nemýlil. V tento okamžik jsme hru stáhli na 3 obránce a zariskovali. Dokázali jsme si vytvořit i několik slibných šancí, ale tento den nám bohužel nebylo přáno dostat balon do sítě.

Největší zmar přišel v 70. minutě, kdy jsme opět obdrželi gól po naší chybě. I když jsme si pak ještě nějaké brankové příležitosti vytvořili, utkání se již dohrávalo v poklidném tempu.

„Dnes nejsem spokojený ani s hrou, ani s výsledkem. Někteří hráči hráli hluboko pod své možnosti. S chutí hrající domácí nás trestali za každou chybu. K zápasu nemůžeme přistupovat takto lehkovážně. Vypracované šance řešíme ledabyle a někdy i nervózně. Byl to náš první zápas, mužstvo v sobě něco má a věřím, že ze sebe dokáže vymáčknout vše co má a výsledky přijdou.“ zhodnotil utkání trenér Jan Kunert.

Hodnocení článku: 
Average: 4.7 (3 votes)
Sestava: 

Lesák - Hajný, Pech, Růžička, Kubík – Martiš, Zázvorka, Manda, Honzajk – Kouba, Endler

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Hrnek 90 let
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER