Naši nejmenší se na turnaji FAAZ neztratili

Autor: -sk-

Trenér Jaromír Kalaš navštívil s našimi nejmenšími prestižní turnaj pořádaný Fotbalovou akademií Alexe Zbura v Praze pro ročníky 2010. Jak se našim borcům dařilo, prozradil přímo trenér…

Jelo 6 statečných. Matěj Jonáš, Matěj Kalaš, Jan Starý, Jan Čistý, Ondra Mikyna a Petr Went. Musím se přiznat, že při rozcvičování, když jsem pozoroval ostatní trenéry, mne začalo mrazit v zádech. Byl jsem však jediný kdo měl obavu. Klukům to evidentně nevadilo. První zápas Brozany - FAAZ Řepy skončil jednoznačným vítězstvím našich barev 4:0. Druhé utkání s celkem Vestce jsme bohužel 2:1 prohráli, když jsme inkasovali rozhodující branku v poslední minutě.

Třetí utkání, a to s Čakovicemi, které jsme porazili 4:0, nás ovšem vrátilo opět do turnaje. Jako čtvrtý v pořadí na nás čekal celek Zličína, který pro nás byl největším soupeřem na turnaji. Neuvěřitelný zápas plný emocí nakonec skončil 0:0. V posledním utkání jsme změřili své síly s týmem FAAZ Barrandov, který jsme porazili 2:0.

Konečné pořadí turnaje:
1. Zličín, 2. Vestec, 3. Brozany, 4. Čakovice, 5. FAAZ Řepy, 6. FAAZ Barrandov

Musím klukům poděkovat za souhru, spolupráci a bojovnost. Jsem rád, že dokážeme konkurovat klubům, kde si „mohou vybírat“. Je to pro mne důkaz toho, že i u nás můžeme hrát fotbal na úrovni. Skvěle fungovalo spojení dvou útočníků Matěje Kalaše a Honzy Čistého. Zezadu držel náš tým obránce Ondra Mikyna, přes kterého prostě nic neprojde. A ve veliké brance nás jistil výborný gólman Matěj Jonáš.  Jsem rád, že se plně zapojil i Petr Went a po dlouhé nemoci Honza Starý. 

 

Hodnocení článku: 
Average: 4.2 (6 votes)

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Sklo 0,5l
Cena:
300 Kč*

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER