Dvojzápas starších žáků s Neštěmicemi přinesl bod

SK Sokol Brozany - FK Český lev Neštěmice
13. a 2. kolo | Krajský přebor starších žáků | -sk-

Středa 31. 8. 2016, FK Český lev Neštěmice – SK Sokol Brozany 2:1 (0:1)

Naši starší žáci minulou středu předehrávali 13. kolo Krajského přeboru v Neštěmicích.
Začátek zápasu se nám velmi povedl. Ve 4. minutě se prosadil po levé straně Marek Martiš a přihrál před bránu volnému Dominikovi Svobodovi, který otevřel skóre.

Domácí se snažili vyrovnat. Nejvíce aktivní byl domácí Haluška, ale brankář Stanislav Šedivý nás několikrát podržel dobrými zákroky.
My jsme si vypracovali také několik dobrých příležitostí, kdy Marek Martiš postupoval několikrát na brankáře, ale neuspěl. Do poločasové přestávky jsme šli se slibným náskokem 1:0.

Začátek druhého poločasu byl úplně stejný jako v předešlém zápase, kdy jsme přenechali iniciativu domácímu týmu, který se snažil srovnat nepříznivý výsledek.
Domácí z tlaku vytěžili vyrovnávací branku, když se ve 42. minutě trefil domácí Haluška. V 53. minutě se Kuba Havlík, místo přihrávky na útočníka, snažil naklonit pomyslnou misku vah opět na naši stranu a jako správný kapitán to „val na sebe“. Nabízenou šanci ovšem trestuhodně zahodil. A známá fráze „nedáš - dostaneš“ se posléze naplnila do puntíku… V 65. minutě proměnili svoji šanci domácí a upravili stav zápasu na konečných 2:1.

Sestava: Šedivý S, Lepič J, Prokop L. Havlík J., Ference M. – Zelenka T., Kutzler M. – Svoboda D., Beránek M., Volák P. – Martiš M.
Náhradníci: Petržálek T., Trégner J., Lain L., Baslík M. 


Neděle 3. 9. 2016, SK Sokol Brozany – FK Český lev Neštěmice 0:0 (0:0) PK 3:4

V neděli naši hráči odehráli první domácí zápas, kdy se ve 2. kole opět střetli s týmem z Neštěmic. Zápas byl velmi vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. Hra se nejvíce odvíjela ve středu hřiště. Hosté nás nejvíce ohrožovali střelami z dálky. V prvním poločase se po zahraném signálu dostal k zakončení Kuba Havlík, ale nastřelil pouze břevno. K následné dorážce se mohl dostat Miloš Beránek, ale svoji šanci propásl svou nedůsledností. K otevření skóre se také mohl dostat Tomáš Petržálek, ale chyběl mu správný tah na branku, kdy mohl dorazit odražený míč do prázdné branky.

Ve druhém poločase se obě mužstva více zaměřovala na bránění. Nikdo nechtěl neudělat chybu. Rozhodnout zápas mohl těsně před koncem Miloš Beránek, který zakončoval z velkého vápna. Bohužel ale jen nechal vyniknout hostujícího brankáře Hrabánka.

Zápas skončil v řádné hrací době 0:0 a šlo se na penalty. Z naší strany se netrefil hned na úvod Jakub Havlík a podobně si počínal při poslední penaltě i Ladislav Prokop. Naopak penaltu proměnili Tomáš Zelenka, Marek Martiš a Kryštof Kutzler. Hosté nedali našemu brankáři Standovi Šedivému vůbec šanci. Své pokutové kopy zakončovali s přehledem a zaslouženě si odvezli dva body.

Sestava: Šedivý S, Lain L. J, Prokop L. Havlík J., Ference M. – Zelenka T., Kutzler M. – Svoboda D., Beránek M., Volák P. – Martiš M.
Náhradníci: Petržálek T., Trégner J., Baslík M., Adamec O.

Hodnocení článku: 
Average: 5 (3 votes)

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER