Marek Martiš rozdílovým hráčem

TJ Krupka - SK Sokol Brozany 1:3 (0:2)
1. kolo | Krajský přebor starších žáků | -sk-

V zápase se objevily chyby, ale i dobré věci na kterých se dá stavět...
Václav Kunert

Naši starší žáci zahájili nový ročník 2016/2017 pod novým trenérským vedením zápasem v Krupce. Hráči jeli na zápas s optimismem a se slovy Tomáše Zelenky „Dneska vyhrajeme.“

Začátek zápasu probíhal vzájemným „oťukáváním“. Obě mužstva přes léto hodně obměnila svůj kádr. Také to bylo znát v úvodu utkání, kdy docházelo k velkým nepřesnostem.
Postupem času přeci jen ale převzal otěže zápasu náš celek, který byl za svou aktivitu odměněn brankou. První Martišovou v tomto utkání… V 15. minutě dostal Marek Martiš pěknou přihrávku mezi stopery, běžel na branku a chladnokrevně zakončil.

Ve 21. minutě využil náš celek zaskočení domácích a jako přes kopírák vstřelili druhou branku. Další přihrávku mezi stopery opět zužitkoval Marek Martiš, když obešel domácího brankáře a zvýšil na dvoubrankové vedení.

Domácí se snažili snížit ještě do poločasu. Nejvíce provětrával naší obranu David Šanda. My si do přestávky vypracovali ještě několik šanci, ale chyběla jim správná řešení.

Do druhého poločasu měli lepší vstup domácí. Po špatném vyběhnutí našeho brankáře snížil domácí Pavel Schneider pěknou střelou z dálky k levé tyči.

Domácí využili našeho špatného začátku a začali náš tým přehrávat. Vypracovali si několik šancí, které ale k zakončení nevedly.

Klid do našich řad přinesl v 65. minutě svou třetí brankou v zápase Marek Martiš, když se prosadil střelou z dálky.

„V zápase se objevily chyby, ale i dobré věci na kterých se dá stavět. Jsme teprve na začátku. Věříme, že nedostatky začneme rychle odstraňovat a výkon se ještě zlepší.“ dodal po utkání trenér Václav Kunert.

Hodnocení článku: 
Average: 5 (1 vote)
Branky: 
15., 21., 65. Marek Martiš
Sestava: 

O. Adamec – M. Ferenc, K. Havlík, L. Prokop, J. Lepič – K. Kutzler, T. Zelenka – P. Volák, D. Svoboda, M. Beránek – Marek Martiš
Připraveni: K. Trégner, M. Baslík, T. Petržálek, S. Šedivý

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Šála
Cena:
250 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER