Brozanští žáci v Podluskách neuspěli

TJ Dynamo Podlusky - SK Sokol Brozany
12. kolo | KP starších a mladších žáků | -sk-

První jarní mistrovské zápasy odehráli žáci na půdě Podlusk. V obou případech bohužel brozanští mladíci padli.

Starší žáci byli v prvním poločase více než vyrovnaným soupeřem, odpovídal tomu i výsledek, 1:1. Ve druhém poločase bohužel Brozanští odpadli fyzicky a vraceli se domů po prohře 5:1 bez bodů.
Utkání zhodnotil trenér Dominik Svoboda, který zastupoval hlavního trenéra Václava Čistého.

„Bylo to utkání o dvou naprosto rozdílných poločasech. První půlku jsme bohužel nechytli vstup do zápasu a první minuty nás soupeř zatlačil a jasně přehrával. Naštěstí jsme se brzo oklepali a po zbytek poločasu jsme hráli zajištěně zezadu a rychlými protiútoky jsme se dostávali do šancí. V 11. minutě jsme se dostali do vedení, které jsme ale bohužel do poločasu neudrželi. Druhou půlku jsme odpadli fyzicky, soupeř dal během osmi minut tři góly a bylo po zápase. S klukama si zápas ještě projdu a věřím, že se budou dále jen zlepšovat“

Mladší žáci prohráli v bojovném utkání, s výbornou diváckou kulisou, na penalty 3:2 a do tabulky si tedy připisují bod.
„Věděli jsme, že utkání bude jen o nás. Důkladně jsme klukům vysvětlovali, jak hrát, abychom uspěli… Bohužel to, co jsme pak na hřišti předvedli, nemělo žádné parametry. Nedokážeme si vysvětlit proč a z jakého důvodu jsme hráli tak špatně,“ řekl po utkání trenér Jakub Havlík.

„Přizpůsobili jsme se hře soupeře. Herně to bylo asi nejhorší utkání, které jsme za dobu, co u týmu působíme, sehráli. První gól jsme dostali po několika prohraných soubojích, druhý pak po individuální chybě. Šancí jsme si moc nevypracovali, ale když už jsme se do nějaké šance dostali, nedokázali jsme ji proměnit. Z utkání se musíme poučit. Příští týden hrajeme doma s Litoměřickem, které chceme porazit,“ dodal.

 

Hodnocení článku: 
Average: 5 (2 votes)

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Šňůra na krk
Cena:
60 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER