Zimní příprava žáků v plném proudu

Autor: -sk-

Žákovské kategorie se už od prvního týdne měsíce ledna připravují na jarní část mistrovských zápasů krajských přeborů.

První fáze zimní přípravy byla zaměřená na sílu a vytrvalost. K tomu patří neoblíbené běhání, sprinty, skoky a další aktivity. Začátkem února jsme zakomponovali do tréninkových jednotek už i míčové aktivity s důrazem na techniku zpracování. Další důležitou součástí, kterou se kluci momentálně učí, je psychická připravenost, odolnost a taktika. Žáci se na hřišti učí komunikovat, jak správně reagovat na herní situace, které se při zápase mohou objevit, jak spolupracovat a tvořit silnější týmový duch.

Novým členem v realizačním týmu žáků se stal zkušený trenér, který se bude zaměřovat převážně na růst dětí, které svým věkem ještě oficiálně v žákovských kategoriích být nemají, otec trenéra Dominika, Miroslav Svoboda.

K zimní přípravě přidali krátký komentář jak nový člen trenérského týmu Miroslav Svoboda, tak i syn Dominik.

“Zimní příprava je v plném proudu, máme za sebou několik odehraných přátelských utkání. Většina z nich už nesla určité parametry hry, kterou bychom se chtěli prezentovat. V přátelských utkáních, ve kterých jsme neuspěli, jsme většinou trpěli na námi opakující se chyby. Zbývá nám necelý měsíc přípravy, a tak pevně věřím, že veškeré neuspokojivé detaily eliminujeme a budeme co nejlépe připraveni na jarní část krajského přeboru,“ prozradil Dominik.

„Jak už řekl Dominik, do jarních klání nám zbývá cca ještě měsíc, a tak máme ještě nějaký prostor zapracovat na nedostatcích které nám odkryly přípravné zápasy. Cílem nás všech je prezentovat se pohlednou kombinační hrou která je založená na základech týmového ducha, bojovnosti a maximálního nasazení,“ doplnil Miroslav Svoboda.

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

CD s oficiální hymnou
Cena:
50 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER