Dívky si z Ervěnic přivezly tři body

VČSA Ervěnice - SK Sokol Brozany 0:1 (0:1)
13. kolo | 3. Česká liga žen | -mr-

Ve 13. kole zajížděli naše dívky na půdu Ervěnic. Začátek utkání byl z obou stran velice opatrný. Po sedmi minutách se naše dívky dostaly k zahrávání prvního rohového kopu utkání, ten ale domácí obrana bez problémů ubránila. V 10. minutě se po levé straně prosadila Veselá, její centr na nabíhající Mikinovou ale ukryla do náručí domácí brankářka Hausdorfová. Hned o minutu později se samostatnou akcí opět po levé straně blýskla Jurková, ale její centr opět zlikvidovala domácí brankářka. Ve 20. minutě se brozanské dívky dostaly k zahrávání prvního trestného kopu. K míči se postavila Mikinová, její střela ovšem skončila nad domácí brankou. První vážnou situaci přinesla 38. minuta, kdy odražená střela Jurkové propadla za záda domácí obrany, kam si šikovně zaběhla Racková a nedala Hausdorfové šanci - 0:1! Zbytek prvního poločasu se nesl v duchu spousty nepřesných kombinací z obou stran.

Do druhého poločasu vstoupili brozanské hráčky náporem, který vyústil v sérii rohových kopů, které ovšem větší vzrušení nepřinesly. V 50. minutě byla ve vápně sražena unikající Brůnová, píšťalka rozhodčího Bundzíka ovšem zůstala němá. 60. minuta přinesla vážnější situaci i na druhé straně, a to když se do šance dostala domácí Haspeklová, která překonala brozanskou brankářku Dolejšovou, kterou ovšem na brankové čáře skvěle zastoupila Klugová a míč uklidila do bezpečí. Hned minutu na to se do šance dostala opět domácí Haspeklová. Její střela ale skončila těsně nad brankou. V 65. minutě zahrávali domácí trestný kop, ke kterému se opět postavila Haspeklová. Její střelu ale s přehledem zlikvidovala Dolejšová. S přibývajícím časem se na kopačky obou týmů pomalu snášela nervozita a kombinace z obou stran lehce pokulhávala. Očekávaný nápor domácích se tak díky tomu nekonal a brozanské dívky si tak z Ervěnic odvezly vydřené tři body.

Branky: 38. Racková
ŽK: 1:2
ČK: ---
Rozhodčí: Bunzík
Diváci: 20
       
Sestava: Dolejšová – Klugová, Plašilová, Gabrielová, Richterová – Veselá, Mikinová, Racková, Malířová (75. Brožíková) – Brůnová (85. Varunkiv), Jurková

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

FOTOGALERIE

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

CD s oficiální hymnou
Cena:
50 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER