Ohlédnutí za dalším ročníkem OLDA CUPu

Text a foto: RSDr. Oldřich Krejčí

Zatímco venku mohutně sněžilo a vrcholil extrémně mrazivý týden, v brozanské hale se v sobotu 23. ledna uskutečnil již 7. ročník halového turnaje starších žáků pod názvem OLDA CUP.

V rámci přípravných zimních turnajů pořádaných SK Sokol Brozany pro všechny skupiny mladých fotbalistů se na tomto, kromě hostujícího oddílu (A+B), sešla ještě mužstva z SK Lukavec, FK Křešice a TJ Mšené – lázně (rovněž A+B).

V odehraných 15 zápasech se vystřídalo 48 hráčů, kteří nastříleli 60 branek. Až závěrečný duel mezi domácími družstvy Brozany A a Brozany B teprve zformoval konečnou tabulku turnaje.

Nakonec 7. ročník přesvědčivě vyhrálo a vybojovalo zpět putovní pohár turnaje družstvo Brozany A, které ve všech soubojích prošlo bez porážky. Druhé místo získalo překvapivě mužstvo FK Schoeller Křešice.

Nejlepším hráčem se stal domácí hráč a zároveň kapitán mužstva A Jan Hyťha, nejlepším střelcem jeho spoluhráč David Čada se 14 vstřelenými brankami. Nejlepším brankářem a oporou svého mužstva byl vyhlášen Vojta Elísek z týmu Křešic. Obdiv a ocenění za bojovnost si zasloužilo mužstvo z Lukavce, v němž hráli průměrně mladší a nejmenší hráči.

Jako objev turnaje byl vyhlášen Lukáš Tovara právě z tohoto týmu. Mezi klukovské hráče svými výkony plně zapadly i dvě mladé bojovné hráčky Adéla Musinská a Nikola Chaloupková, z nichž zvláště svou lepší taktickou hrou vynikla Nikola (Mšené – lázně) a získala symbolické ocenění.

Partnerem letošního turnaje byl Nadační fond J&T, který přispěl nejen upomínkovými předměty k celkové příjemné atmosféře sobotního dopoledne.

Konečné výsledky:
1. SK Sokol Brozany A
2. FK Schoeller Křešice
3. TJ Sokol Mšené – lázně A
4. SK Sokol Brozany B
5. TJ Sokol Mšené – lázně B
6. SK Lukavec

Hodnocení článku: 
Average: 5 (1 vote)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

20. 3. 2018 | Starší žáci
V návaznosti na známé mládežnické turnaje v kopané,...
13. 2. 2017 | Žáci
V rámci přípravných utkání mladých fotbalistů SK SOKOL...
4. 2. 2015 | Starší žáci
Po úspěšném minulém víkendu pro brozanský fotbal...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

CD s oficiální hymnou
Cena:
50 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER