Zbytečná prohra v Přepeřích

FK Přepeře - SK Sokol Brozany 2:0 (1:0)
2. kolo | Fortuna ČFL B | Autor: -sk-

Byli jsme lepším týmem...
Jiří Šmidrkal, asistent trenéra

Vstup do nového ročníku Fortuna ČFL vyšel brozanským fotbalistům na výbornou, díly parádnímu výkonu v prvním poločase přehráli FK Teplice B. Tentokrát se představili na stadionu FK Přepeře, celku, který v prvním kole MOL Cupu vyřadil druholigový FK Varnsdorf. Za vytrvalého deště se hrál solidní fotbal, kdy si oba soupeři vytvořili po několika slibných šancích, z nichž jednu využili před odchodem na přestávku domácí. Ve druhém poločase boj pokračoval a na další branku se čekalo až do závěrečných minut. Deset minut před koncem zaznamenal svou druhou trefu Tomáš Bulíř a definitivně tak potvrdil výhru svého celku. Sokolu patří po tomto kole devátá příčka.

„Zbytečná prohra, v prvním poločase jsme měli řadu příležitostí, domácí to jednou dokonce vykopávali z brankové čáry,“ mrzelo asistenta trenéra Jiřího Šmidrkala. „Byli jsme lepším týmem, jenže po naší zbytečné chybě jsme dostali gól,“ litoval. „Po změně stran už se nám tolik nevedlo, navíc z našeho útoku opět ztratíme míč a soupeř z toho dá druhou branku,“ pokrčil rameny.

Jak utkání hodnotí samotní aktéři?

Jáchym Bechyně: Myslím si, že v první polovině utkání jsme domácí zaskočili aktivní hrou. Vytvořili jsme si i více šancí, a to včetně těch vyložených. Vedení se však ujal soupeř nepovedeným centrem. V druhém poločase měli optickou převahu domácí. My jsme útočili „do plných“, ale nedařilo se nám kompaktní obranu soupeře překonat a naopak jsme museli čelit častějším hrozbám z protiútoků. Naše hra nebyla zdaleka tak aktivní a nebezpečná, jako v prvním poločase. O výsledku rozhodla brejková situace na konci utkání, kdy nám nezbyl čas již na tento stav reagovat a případně ho zvrátit.

Václav Pardubský: Do zápasu jsme vstoupili dobře, soupeře jsme do žádných šancí nepouštěli a kombinační hrou jsme si byli schopni vytvořit několik zajímavých situací. Bohužel jsme dostali smolný gól a do šaten šli za nepříznivého stavu 0:1. Přestože jsme si v šatně řekli, že budeme pokračovat ve stejném tempu, tak jsme nastoupili jako úplně jiný tým. Ustoupili jsme od naší hry a už jsme se do ní těžko dostávali. O víkendu náš čeká doma Dukla a jednoznačně chceme získat 3 body.

 

Hodnocení článku: 
Average: 5 (1 vote)
Branky: 
36. a 81. Bulíř
ŽK: 
3:2
Rozhodčí: 
Nenadál Martin - Arnošt Zdeněk, Zita Miloslav
Diváci: 
250
Sestava: 

Švejda – Pardubský, Hruštinec, Krátký, Gebert (51. Studecký), Cibulka (C), Bubeníček, Výborný (82. Petr), Tichý, Bechyně, Chukwuma (86. Kolařík)

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

11. 8. 2021 | A - tým
Hrozně jsme se nadřeli na gól, pak uděláme dvě chyby a...
21. 8. 2019 | A - tým
Dostali jsme dvě branky po našich triviálních chybáchPetr...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Hrnek 90 let
Cena:
100 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER