Naši tvrz vyplenily i Benátky, série porážek tak nekončí

SK Sokol Brozany - SK Benátky nad Jizerou 1:3 (0:2)
13. kolo | ČFL | -lap-, -sk-

Bodový účet jsme opět nerozšířili. Náš A tým totiž podlehl v dalším domácím utkání ČFL Benátkám 1:3 a z poslední příčky třetí nejvyšší soutěže se tak neodpoutal.

Dnes vyhrál šťastnější tým
Petr Čermák, trenér

Skóre mohl otevřít ve 20. minutě Jaroslav Benda, ale branku netrefil. A na druhé straně se po střele Kubisty vytáhl Filip Starczewski. Náš celek měl pak ještě dvě dobré příležitosti, ovšem udeřilo na druhé straně. Hrubku ve středu obrany sice ještě nepotrestal Sedláček, ale Škarecký se v dorážce nemýlil – 0:1.

A pro naše barvy bylo ještě hůř. Hned o minutu později si totiž mezi obránce zaběhl neatakovaný Kubista a snadno skóroval – 0:2. Když se pak trefil v 70. minutě pěkně z přímého kopu Sedláček, bylo rozhodnuto. Deset minut před koncem jen zmírnil prohru Benda.

„Pro nás je to důležité vítězství. Měli jsme slušný vstup do zápasu, ale postupně soupeř vyrovnal hru a měl dvě velké šance. Při jedné byl nepřesný, při té druhé nás podržel gólman. Pro nás bylo dobré, že jsme dokázali vstřelit dvě slepené branky. Třetí branka ve druhé půli byla uklidňující. Zbytečně jsme se ale dostali do nervozity, kdy inkasujeme laciný gól. Poté soupeř ucítil šanci s výsledkem ještě něco udělat. Naštěstí se již do ničeho nedostal. Zápas jsme tedy zvládli." Prozradil trenér Vladimír Sedláček pro klubový web Benátek.
(www.kopanabenatky.cz)

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
79. Benda – 33. Škarecký, 34. Kubista, 70. Sedláček
ŽK: 
1:2
Rozhodčí: 
Dobrý
Diváci: 
150
Sestava: 

Starczewski – Tupý, Grunert, Benda, Bittengel, Cibulka (56. Bamba), Pikl, Vlasák (46. Stibor), Šollar, Olejník (50. Uka), Verbíř

FOTOGALERIE

PODOBNÉ ČLÁNKY

14. 3. 2018 | A - tým
Jsme rádi, že jsme alespoň vyhráli na penaltyTomáš...
16. 8. 2017 | A - tým
Chyběl nám větší klid a odvaha v koncovceTomáš Poštulka,...
9. 6. 2016 | A - tým
Náš A tým ve víkendovém třetiligovém duelu opět neuspěl....

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER