Remíza s Velvary

SK Sokol Brozany - TJ Slovan Velvary 2:2 (0:0)
3. kolo | Fortuna ČFL B | Autor: Rudolf Muzika / Deník.cz; -sk-

Krásný fotbalový zápas sehrály Velvary v derby na půdě nedalekých Brozan. Končily ho malinko naštvané, protože remíza pro ně byla asi málo, ale domácí je zaskočili v úvodu druhého dějství a vedli 2:0. Z tohoto pohledu Slovan bod s pokorou bere, koneckonců je to devatenáctý zápas bez porážky v řadě.

Setkaly se třetí s druhým týmem z loňského ročníku, oba také nyní odstatovaly dvěma výhrami. A to bylo na kvalitě zápasu vidět. Roli hrály i velké emoce, což s velmi dobrou návštěvou k dobrému apetitu a dramatu duelu přispělo.

Domácí věděli o síle Velvar na míči, a tak hráli poctivě z bloku a čekali na chyby, standardky a brejky, což se jim docela dařilo.

Po přestávce dokonce měli svěřenci někdejšího reprezentanta Jiřího Němce parádní pasáž, kdy se krátce po sobě prosadili Schettl s Krátkým, ale hosté se nevzdali a makali dál. Brzy snížil Leitl a v 72. minutě bylo vyrovnáno, když z penalty nezaváhal Kott.

Ještě zbývalo dvacet minut a Velvary pak byly blíž k výhře. V obrovských šancích se ocitli Rubeš a pak i střelec Jakab, jenže úspěšní nebyli a body se tak dělily.

„Dostali jsme hloupé góly, ale věřili jsme, že se ještě něco dá se zápasem udělat, protože herně jsme vládli a dobývali domácí obranu. Vzhledem k tomu, že soupeř má velmi zkušené hráče, tak bod bereme. Byl to pěkný zápas s emocemi, to ale k fotbalu patří,“ hodnotil trenér hostů Zdeněk Hašek.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno
Branky: 
48. Schettl, 54. Krátký – 58. Leitl, 72. Kott (PK)
ŽK: 
2:1
Rozhodčí: 
Šťastný - Řeháček, Tůma
Diváci: 
380
Sestava: 

Kouba - Bechyně, Tichý (72. Novotný) Soungole, Zárybnický, Schettl. Krátký, Ugwu (72. Jindráček), Strada (90. Čada), Šup (84. Krunert), Bubeníček

PODOBNÉ ČLÁNKY

26. 9. 2023 | A - tým
Je to cenná výhra nad výsledkově neoblíbeným soupeřem....
11. 9. 2023 | A - tým
Rozhodlo naše neproměňování šancí. Trefili jsme tyč,...
13. 8. 2023 | A - tým
Béčko Teplic sahalo v neděli v derby proti Brozanům po...

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Šňůra na krk
Cena:
60 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER