Mladší žáci v Krupce vítězně

FK Krupka - SK Sokol Brozany 1:5
Krajský přebor mladších žáků

Ve druhém kole jarní části krajského přeboru mladších žáků jsme zavítali na stadión Krupky. Po domácí porážce od Litoměřic jsme byli odhodláni pošramocenou reputaci napravit.

Do prvního poločasu utkání, které se hrálo na UMT jsme vstoupili tak, jak bychom si všichni představovali. Agresivita, týmový duch, bojovnost, nasazení, produktivita, efektivita, vůle po vítězství. Do kabin jsme v přestávce odcházeli za stavu 4:0 pro nás.
Druhý poločas byl jako „z jiného světa“. To, co nás zdobilo v poločase prvním, ve druhém jako by se po výkonu „zem slehla“. Nic méně zápas jsme dotáhli do vítězného konce a z Krupky odjeli s třemi body a vítězstvím 5:1.

Miroslav Svoboda:
První poločas, výkon, jaký bych si představoval. Druhý poločas, obrat o sto procent. Místo toho, aby si kluci zápas užili, a že měli nahráno, zavládla na hrací ploše z naší strany laxnost, odevzdanost, vytratila se bojovnost Prostě dva diametrálně odlišné poločasy. Pokud budeme schopni zahrát jako v poločase prvním, jsme schopni poměřovat se s top týmy, pokud ale budeme hrát jako poločas druhý, budeme mít problém se „spodkem“ tabulky.

 

Hodnocení článku: 
Zatím nehodnoceno

PODOBNÉ ČLÁNKY

27. 3. 2023 | Mladší žáci
V neděli 26. března se na domácí půdě, UMT Brozany nad...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Na začátku utkání dominovaly především Brozany, ale po...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Začátek utkání patřil žákům z Brozan. V úvodních pěti...
27. 9. 2022 | Mladší žáci
Ve 4. kole Krajského přeboru mladších žáků vyhrály Brozany...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER