Prohrané derby proti Litoměřicku

FK Litoměřicko - SK Sokol Brozany 4:1 (2:1)
Krajský přebor mladších žáků

Na začátku utkání dominovaly především Brozany, ale po individuální chybě šli ve třinácté minutě do vedení domácí. Z přímého kopu přehodil brankáře Oudu Zatloukal. Hned o minutu později odpověděli z rohu hosté. Mikyna gólem z rohového praporku srovnal na 1:1. Bohužel záhy po srovnání před vápnem Brozan napřáhl znovu Zatloukal a stejnou trefou pod břevno gólmana Oudy vrátil vedení na stranu domácího Litoměřicka. Po tomto úderu byli domácí lepší, nicméně stav 2:1 vydržel až do poločasu.

Druhý poločas chtěly Brozany zvrátit nepříznivý stav utkání. Hned v úvodu zamkly Litoměřicko před vlastní bránou, ale nevytvořily si žádnou vyloženou šanci, ze které by mohly vstřelit druhý gól. Naopak ve třicáté páté minutě z rychlého protiútoku zkompletoval hattrick domácí Zatloukal a bylo rozhodnuto. Pět minut před koncem ještě stihl zatlouci pomyslný „hřebíček do rakve“ hostí Šivák a Brozany se domů vrátily s prohrou o rozdílu tří gólů.

Utkání hodnotil zklamaný trenér brozanských Sokolů Svoboda.

“Bohužel na nás sedí asi nějaká deka. Herní stránka vázne, šance si nevytváříme a vzadu nám to drží silou vůle... Samozřejmě si na tréninku promluvíme a pořádně zapracujeme na fyzické, psychické i herní stránce. Poslední výkony samozřejmě vůbec nejsou ideální a jsem výrazně nespokojený s přístupem hráčů. Jak už jsem říkal, utkání si rozebereme a uděláme vše pro to, abychom se vrátili na vítěznou vlnu ve středu v Rumburku a následně abychom potvrdili vítězství v neděli doma s Krupkou.”

 

Hodnocení článku: 
Average: 5 (1 vote)
Branky: 
Mikyna – 3x Zatloukal, Šivák
Sestava: 

Ouda – Mikyna, Čistý, France (K), Jahoda, Kott, Rolf, Burget, Škopán, Honzajk M., Vaněk, Honzajk O, Went

PODOBNÉ ČLÁNKY

11. 4. 2023 | Mladší žáci
Ve druhém kole jarní části krajského přeboru mladších žáků...
27. 3. 2023 | Mladší žáci
V neděli 26. března se na domácí půdě, UMT Brozany nad...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Začátek utkání patřil žákům z Brozan. V úvodních pěti...
27. 9. 2022 | Mladší žáci
Ve 4. kole Krajského přeboru mladších žáků vyhrály Brozany...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Šála
Cena:
250 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER