Vysoká výhra béčka mladších žáků v Úštěku

TJ Slavoj Úštěk - SK Sokol Brozany B 1:8 (1:2)
II. třída mladších žáků

Brozanští začali výborně, už ve druhé minutě utkání se po rohu Mikyny prosadil Ouda. Hra se ale následně srovnala. Úštěk se ničeho nezalekl a v desáté minutě srovnal Rešl. Na to Brozanští hned odpověděli zásluhou Škopána, který míč ve vápně levačkou uklidil přímo k tyči. I přes několik dalších šancí stav 1:2 do poločasu vydržel.

Druhý poločas se Brozanská mašina rozjela a nasázela Úštěku šest gólů. Krátce po poločase se ze strany krásně trefil Matěj Honzajk. Ve čtyřicáté minutě z dorážky rozvlnil síť Vaněk. Hned o minutu později nádherou ranou zvýšil už na rozdíl čtyř gólů Mikyna. Poté se ve vápně nejlépe zorientoval Ondřej Honzajk a stav byl už 1:6. Po úniku ze strany hřiště vsítil předposlední gól utkání Rolf a stav utkání pečetil šest minut před koncem, po dalším skvěle zahraném rohu Mikyny, svým druhým gólem v zápase kapitán Škopán.

“Utkání dvou různých poločasů. I když jsme už po tom prvním vedli, tak s předvedenou hrou jsem nebyl vůbec spokojený. Nedokázali jsme kombinovat. Na naši předváděnou hru se nedalo koukat. V poločase proběhla v kabině trochu důraznější rozmluva, která naštěstí pomohla a druhý poločas byl jasně v naší režii. Soupeře jsme zamkli na jeho půlce, šance jsme proměnili a udrželi jsme se na čele tabulky,” zhodnotil utkání trenér Dominik Svoboda.

“Chtěl bych na závěr všechny rodiče a Brozanské fanoušky pozvat na derby proti Lovosicím, které odehrajeme v neděli (25.9.) od 12 hodin na hlavním stadionu v Brozanech nad Ohří. Kluci budou moc rádi za Vaši přítomnost a podporu!” zakončil Svoboda.

 

Hodnocení článku: 
Average: 5 (1 vote)
Branky: 
Ouda, Škopán 2x, Honzajk M., Honzajk O., Vaněk, Mikyna, Rolf
Sestava: 

Šik (Ouda) - Kott, Štech, Kalaš, Mikyna, Rolf, Škopán (K), Honzajk O., Honzajk M., Stuchlý, Burget, Vaněk

PODOBNÉ ČLÁNKY

11. 4. 2023 | Mladší žáci
Ve druhém kole jarní části krajského přeboru mladších žáků...
27. 3. 2023 | Mladší žáci
V neděli 26. března se na domácí půdě, UMT Brozany nad...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Na začátku utkání dominovaly především Brozany, ale po...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Začátek utkání patřil žákům z Brozan. V úvodních pěti...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER