Žáci proti Litoměřicku stoprocentní

SK Sokol Brozany - FK Litoměřicko
13. kolo | KP starších a mladších žáků | -sk-

Brozanští žáci ve druhém kole krajského přeboru hostili celek FK Litoměřicko. Oba dva zápasy zvládli a připisují si do tabulky důležité body.

Utkání starších žáků zhodnotil trenér Václav Čistý:
„V prvním poločase měli větší uzemní převahu a držení balónu hráči z Litoměřic. Ve 20.minutě jsme se však ujali vedení gólem D. Králíčka. Do konce prvního poločasu se už nic významnějšího nestalo. Do druhého poločasu jsme nastoupili s jednou změnou, kdy se do útoku posunul J. Vesecký a na předstoperu hrál D. Králíček. Hned v první minutě druhého poločasu po rychlém protiútoku se nám podařilo zvýšit vedení na 2:0, když branku vstřelil právě Kuba Vesecký. Po tomto druhém gólu jsme se zklidnili, začali více kombinovat a získávat více prostoru a šancí před soupeřovou brankou. Po jednom z dalších rychlých protiútoků se podařilo navýšit náskok na 3:0, když branku vstřelil Š. Volák. Do konce zápasu se ještě hostům z Litoměřic podařilo snížit na konečných 3:1. Zasloužená první jarní domácí výhra přinesla důležité 3 body.“

Mladší žáci vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem, a to 1:0. Vítězství vystřelil už v 7. minutě Samuel Toth. Utkání zhodnotili trenéři Havlík a Svoboda:
“Výkon byl o 100 % lepší než minulý týden, ale pořád je na čem pracovat. Kdybychom vyhráli 5 nebo 6:0, nikdo by nemohl říci ani slovo. Jen Matěj Trávníček trefil 4x brankovou konstrukci. Zbytečně jsme si to komplikovali. Finální přihrávky a střely jsme řešili špatně. Víme, že máme stále na čem pracovat. Za týden nás čeká velice těžký zápas v Lovosicích, který ale chceme vítězně zvládnout.”

 

Hodnocení článku: 
Average: 5 (2 votes)

PODOBNÉ ČLÁNKY

11. 4. 2023 | Mladší žáci
Ve druhém kole jarní části krajského přeboru mladších žáků...
27. 3. 2023 | Mladší žáci
V neděli 26. března se na domácí půdě, UMT Brozany nad...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Na začátku utkání dominovaly především Brozany, ale po...
3. 10. 2022 | Mladší žáci
Začátek utkání patřil žákům z Brozan. V úvodních pěti...

Stránky

Google play

VÝBĚR ZE SUVENÝRŮ

Almanach
Cena:
200 Kč

SOCIÁLNÍ SÍTĚ | FACEBOOK & TWITTER